M.A.C PROLONGWEAR WATERPROOF BROW SET

12 (3)

Magični osećaj kada me umesto alarma bude zraci sunca u mojoj sobi znači samo jedno: vikend! Jutro obećava. Dopuštam sebi poveću dozu lenjosti, izležavanja i doručka u krevetu, a onda odlučujem da izađem i maksimalno iskoristim ovo pravo prolećno vreme lutajući gradom. Odlazak do lokalne pekare je obavezan jer jedan doručak ipak nije dovoljan. Pažnju mi privlače predivne boje cveća i nakon podužeg razmišljanja, moj izbor pada na ljubičaste lale kojima se divim upravo sada dok pišem ovaj post. Koje je vaše omiljeno cveće?

Danas pišem o vrsti proizvoda koja je u poslednje vreme vrlo popularna. U pitanju je takozvana maskara za obrve – M.A.C prolongwear waterproof brow set. Moja maskarica je u nijansi quiet brunette.

 12 (1)

Ovo je proizvod koji je u formi gela i nanosi se pomoću četkice koja podseća na četkicu maskare, samo što je znatno manja. Veličina četkice olakšava samo nanošenje gela na obrve i ne ostavlja mnogo prostora za greške. Maskara definiše oblik vaših obrva i drži ih na mestu nakon što se osuši pa je naročito pogodna za žene kome imaju malo duže dlačice jer će obrve stajati na mestu i dlačice se neće pomerati – delovaće uredno.

Brow set je blago pigmentovan i nijansira obrve, ali efekat nikada nije dramatičan i dovoljno je prirodan da mogu da koristim ovaj proizvod svakodnevno. Postoji i varijanta gela koji je bezbojan te je pogodan ukoliko ste profesionalni šminker.

Iako ova maskara služi da setuje već iscrtane obrve, ja je na taj način koristim samo za potrebe večernje šminke. Kada je šminka dnevna, dovoljno mi je da pređem ovim gelom jednom preko obrva i sigurna sam da će moje obrve stajati na mestu i izgledati uredno sve dok ne odlučim da skinem šminku.

Kao što samo ime proizvoda kaže, gel je vodootporan i pretpostavljam da bi mogao da se koristi i na plaži. Dolazi u pakovanju od 5 ml i moj utisak je da se ne troši brzo ali moram priznati da sam primetila da mi se malo osušio, ali još uvek ne toliko da ne mogu da ga koristim i da ne obavlja svoj posao.

Na fotografiji ispod prikazaću kako nijansa izgleda na ruci:

12 (2)

Kao što možete primetiti, u pitanju je toplija smeđa nijansa idealna za brinete sa našeg podnevlja.

Ostaje mi samo da još jednom istaknem koliko volim ovaj proizvod i kako ću ga sigurno ponovo kupiti jer svoje šminkanje više ne mogu da zamislim bez njega.

Da li ste probale ovu vrstu proizvoda i da li ste ih zavolele? Koji su vaši utisci? Pišite mi u komenarima!

Ukoliko želite, lajkujte FB stranicu bloga kako biste bili u toku sa objavama: Mila Shine Bright.

Instagram nalog: @_miiciii_

M.

2 thoughts on “M.A.C PROLONGWEAR WATERPROOF BROW SET

  1. Zelim neki proizvod ovog tipa ali mi se ne daju velike pare kad ja to- malo lakom , malo gelom. 😀 Mogla bih potraziti neku drogerijsku zamjenu, cuh da ima Essecce nesto ovakvo. Potrebno mi je za po danu, ne volim mnogo da iscrtavam obrve. 🙂

    Like

Leave a comment