FREEMAN – DIAMOND MINERAL RINSE MASK

17-2

Novembar nam kao i svake godine uporno donosi sivilo i hladnoću. Zima je uveliko počela, dani su veoma kratki i, uživam da svoje slobodno vreme provodim u zatvorenom toplom prostoru. Budući da mi je koža vrlo sklona isušivanju, vetar je svakako moj najgori neprijatelj i moram da priznam da zimi mnogo više pažnje posvećujem koži. Obožavam da svoje lice dva do tri puta nedeljno ,,počastim” maskama za lice, bilo da su to kupovne maske ili pak one koje sam smućkala u svojoj kuhinji. Moj omiljeni ritual!

Danas vam pišem o maski koju sam otkrila početkom godine i zaista ne prestaje da me oduševljava svaki put kada je nanesem na lice. U pitanju je maska brenda Freeman, veoma poznatog upravo po proizvodima ovog tipa. Njeno ime je Diamond Mineral Rinse Mask, dolazi u pakovanju od 175ml u obliku tube i na samom proizvodu piše da čini da koža bude prirodno sjajna kao i da podstiče zdrav izgled kože lica.

Maska je namenjena svim tipovima kože i ovo ja, kao neko ko ima lice sklono iritacijama i isušivanju, definitivno potvrđujem jer mi nikada nije izazvala bilo kakve neprijatnosti ili pigmentacije na koži.

U pitanju je proizvod sa blagim i sitnim česticama pilinga koji će ukloniti mrtve ćelije vaše kože, lice će nakon ove maske biti veoma glatko i mekano a koža će dobiti određeni sjaj zbog sitnih čestica koje maska u sebi ima i koje se u određenoj količini zadržavaju na koži nakon ispiranja.

Proizvođač kaže da je u pitanju mineralno glinena maska za lice puna čestica dijamantske prašine kao i antioksidanata koji će kožu očistiti od nečistoće i zaštiti od uticaja zagađene životne sredine.

Maska se nanosi na celo lice i vrat, potrebno je da nakon nanošenja sačekate 5-7 minuta (dok se ne osuši) i da nakon toga lagano umasirate proizvod u lice a zatim i isperete. Korišćenje je veoma jednostavno, ne oduzima mnogo vremena i veoma lako se ispira toplom vodom, ostavljajući vašu kožu glatkom i sjajnom.

Budući da je piling koji ova maska pruža veoma blag, ovaj proizvod vam se možda neće dopasti ukoliko volite nešto krupnije i grublje čestice u svojim proizvodima. Ukoliko vam je koža osetljiva, ova maska će biti pravo uživanje za vas.

Jedna od osobina ove maske zbog koje obožavam da je nanosim je svakako njen miris koji je mešavina borovnice i mente zbog koga imate veoma prijatan osećaj hlađenja dok je maska na licu. Takođe, ovo je maska koju najčešće nanosim pripremajući svoje lice za šminku kada je neka specijalna prilika u pitanju jer sam uvek sigurna da će mi koža biti glatka bez iritacija, sjajna zahvaljujući česticama te da će pude savršeno prionuti i delovati vrlo prirodno.

Kada istisnete masku iz tube ona izgleda ovako:

20161027_121210

Da li ste probali ovu ili neku drugu masku za lice brenda Freeman? Koje su vaše omiljene maske i imate li neki zanimljiv recept za masku koja se priprema kod kuće?

Pišite mi u komentarima!

M.

Advertisements

2 thoughts on “FREEMAN – DIAMOND MINERAL RINSE MASK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s