L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION

18-2

Neke stvari prosto spontano zavolimo u hodu. Jednog dana se probudimo i shvatimo da naša rutina ne bi bila potpuna bez njih. I tako polako postaju deo naše tradicije. Jedna sam od onih devojaka koje se lako vežu za proizvod. Ukoliko mi se dopadne, spremna sam da ga kupujem godinama i da mi ne dosadi. Dobre stvari ne treba menjati!

Takav je slučaj i sa mojim omiljenim True Match puderom. Prosto mi je neverovatno da ga za sve ovo vreme nisam pomenula na blogu. Valjda zato što je uvek bio tu, nikada nije bio novitet u mojoj kolekciji, uvek se negde podrazumevao. Prilikom pripreme za snimanje Ride or Die tag videa za moj Youtube kanal, razmišljala sam o svojim omiljenim puderima i shvatila da se uopšte ne sećam kada sam prvi put počela da koristim ovaj proizvod, kao ni koliko sam puta kupila ovaj proizvod. On je definitivno, što bi Amerikanke rekle, moj Holy Grail proizvod!

*Za početak, želim da napomenem da je puder o kome konkretno pišem sa novom formulom i izmenjenom teksturom, dakle nije samo pakovanje ono što je promenjeno. Što se tiče starije formule, volela sam taj puder i takođe mi je bio među omiljenima, ali nova formula mi je daleko bolja i dajem joj prednost.

Proizvod dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom i sadrži 30 ml. Pumpica je napravljena tako da se puder lako dozira ukoliko vam treba manja količina i ne dolazi do uzaludnog trošenja i bacanja. Moja nijansa je 3.D/3.W – Golden Beige i savršeno se uklapa uz moj topliji ton kože.

18-1

Ono što ovaj puder prvenstveno na bočici obećava je lako nanošenje i dobro stapanje sa vašom nijansom i teksturom kože. Ovo naravno ne znači da vam je dozvoljeno da kupite najtamniju nijansu i da je koristite kako biste izgledali preplanulo – to svakako nećete postići. Šalu na stranu, smatram da puder i čini ono što obećava i da na neki način izvlači maksimum iz vaše kože.

Sam puder u sebi sadrži sitne zlatne čestice koje su vidljive u bočici. Naravno, na licu nisu vidljive već daju efekat prirodno sjajne i zdrave kože. Moć prekrivanja je srednja, i može se nadogrditi do potpune dodavanjem drugog sloja ali smatram da je jedan sloj ovog pudera sasvim dovoljan naročito ako uzmete u obzir da preko pudera dodajete korektor, puder u prahu, itd. Ovo je i jedan od pudera za koje se najčešće odlučujem kada se šminkam za događaje i specijalne prilike koje se odvijaju u toku dana (smatram da je najteže naći dobar puder koji će lepo izgledati na fotografijma a istovremeno i na prirodnoj svetlosti).

Što se tiče nanošenja, najviše volim da ga nanosim i izblendam četkicom za tečni puder i nakon toga pređem vlažnim sunđerom za šminkanje kako bih postigla što prirodniju završnicu, ali isto tako smatram da ovaj puder izgleda dobro i kada se nanese samo prstima.

Puder sarži SPF 17, a rok trajanja je 12 meseci od otvaranja.

Mislim da bi ovaj puder, uz korišćenje adekvatnog prajmera, mogao da odgovara svim tipovima kože.

Koji puder je vaš proizvod kom se uvek vraćate? Šta mislite o True Match puderu i kako se vama pokazao?

Za sva pitanja i sugestije, pišite mi u komentarima, na FB stranici: Mila Shine Bright, ili na mail adresu: ilic.milica@outlook.com

M.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s