M.A.C RETRO MATTE LIPSTICK – RUBY WOO #karmin meseca | DECEMBAR 2015

9 (2)

Ah, taj vikend! Ta magična dva dana koji nas motivišu da preguramo radnu nedelju. U poslednje vreme, moji ,,magični dani” se svode na lenčarenje, dobru hranu i omiljenu seriju. Uglavnom vreme provodim kod kuće pod izgovorom da je previše hladno, tmurno, maglovito…

Situacija od prethodnog vikenda: kauč, čaj, knjiga i ja. Moj plan da nemam planove to veče narušava iznenadni poziv u izlazak na koji pristajem (i to se nekad dešava). Vremena za šminkanje je malo. Inspiracije još manje. U poslednjem momentu odlučujem da se vodim izrekom When in doubt wear red i nanosim svoj omiljeni crveni karmin.

9 (3)

Nastavljam sa svojom novom rubrikom na blogu – Karmin meseca. Kada sam prethodnog meseca započela ovu rubriku, unapred sam znala da će preporuka za decembar biti baš crveni karmin. U periodu zime, praznika i euforije, ne postoji bolji izbor od klasične crvene na usnama ukombinovane sa precizno izvučenim ajlajnerom! I zaista, kada god ste u nedoumici, ova kombinacija je uvek pogodak poput večne male crne haljine! Svaka žena ima omiljenu nijansu, a ja ću vam pisati o mojoj. U pitanju je M.A.C  retro mat karmin u nijansi Ruby Woo.

Boja je klasična hladna crvena i fenomenalno pristaje većini devojaka. Najprodavaniji karmin kompanije M.A.C i, generalno, jedan od najpopularnijih crvenih karmina na svetu. Nikada nisam imala ovako savršen karmin i svaki put, kada ga nanesem, iznova se oduševim!

Ukoliko niste upućene u priču o M.A.C  karminima, evo nekoliko informaija: Kompanija M.A.C, osnovana 1984. u Torontu, najpre je postala poznata po svojim karminima. Danas u svojoj redovnoj prodaji imaju preko 190 nijansi kao i 9 različitih završnica karmina (matte, frost, creamesheen, amplified, retro matte, glaze, lustre, satin, dazzle). Od završnice zavisi kako će se karmin nanositi, koliko će trajati i  kako će izgledati. Izbor je i više nego odličan i svako za sebe može da pronađe savršenu nijansu.

Nijansa Ruby Woo ima retro mat završnicu koja je, ujedno, i moja omiljena. Oduvek sam volela mat karmine koji se ne pomeraju sa usnama, koji dugo traju i koji su otporni na jelo i piće. Upravo takav je i Ruby Woo. Jedina mana mu je malo teže nanošenje ali oprostićemo mu to kada je toliko lep!

9 (1)

Pakovanje je klasično, minimalističko, karmin ima 3 g i blago miriše na vanilu.  Iznenadite sebe ili svoje voljene osobe jednim crvenim karminom ovog decembra!

Koji je vaš omiljeni crveni karmin? Pišite mi u komentarima!

Ukoliko želite da budete u toku sa objavama na blogu, zapratite FB stranicu: Mila Shine Bright.

Instagram: @_miiciii_

M.

 

Advertisements

2 thoughts on “M.A.C RETRO MATTE LIPSTICK – RUBY WOO #karmin meseca | DECEMBAR 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s