MAYBELLINE COLOR TATTOO – METALIC POMEGRANATE #jesenjifavorit

color tatto (5)

Rano jutro. Napolju pljušti. Posmatram prolaznike kako se bore da im vetar ne polomi još jedan kišobran u nizu. Preplanuli ten je izbledeo, kosa je potamnela. Nema slane vode, mirisa kokosa i peska u cipelama. Jesen je stigla! I donela sa sobom sve svoje boje.

Za mene jesen predstavlja novi početak. Povratak u normalu. I mnogo, mnogo bordo boje! Na licu, na usnama,  na odeći, na noktima (uskoro post!). Obožavam!

Danas ću pisati o proizvodu koji sam baš dugo merkala i želela da isprobam. U pitanju je senka kremaste strukture Maybelline Color Tattoo u nijansi 70-Metalic Pomegranate. Bordo sa zlatnim česticama koje nisu upadljive, već reflektuju svetlost. Savršena senka za brzinski jesenji izgled, ako mene pitate. Najčešće je koristim preko celog kapka. Izblendam je sa mat senkom u pregibu, i to je to! Eto, toliko je jednostavno!

color tatto (6)

Senka dolazi u staklenoj teglici sa plastičnim čepom. Tekstura je kremasta, malo gušća nego što sam očekivala, ali divno se nanosi i u jednom sloju postižem boju koju vidite u teglici. Za nanošenje koristim prste ili pljosnatu četkicu. Senka je vrlo jednostavna i laka za korišćenje pa je preporučujem i devojkama koje nemaju mnogo iskustva sa šminkom.

color tatto (3)

Iako ovaj proizvod još nisam koristila u te svrhe, mislim da bi bio sjajna baza za senke u prahu kako bi se pojačala trajnost i pigmentacija te stoga planiram da kupim ovu senku u još nekoliko neutralnijih nijansi (o čemu ću pisati na blogu, takođe).

color tatto (1)

Jedan kratak i sažet post, ali jednostavno sam morala da izrazim svoje oduševljenje. Od pakovanja, preko nijanse, teksture do trajnosti… Ovaj proizvod je savršen i vrlo rado ga koristim, mnogo češće nego što sam to očekivala.

Ukoliko niste probali Color Tattoo senke, imate moju toplu preporuku!

Kakvo je vaše mišljenje o senkama kremaste teksture? Da li inače preferirate kremaste ili proizvode u prahu? Pišite mi u komentarima.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14496921/?claim=mfx95n9g88u”>Follow my blog with Bloglovin</a>

M.

Advertisements

6 thoughts on “MAYBELLINE COLOR TATTOO – METALIC POMEGRANATE #jesenjifavorit

  1. Pingback: OMILJENA ŠMINKA 2015. | Mila Shine Bright

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s