L’OREAL PARIS SUPER LINER GEL INTENZA

2015-07-10 09.29.39

Nova nedelja, novi tmuran dan (bar je tako ovde na severu zemljle gde se trenutno nalazim) i, ono najvažnije, novi post! Moram priznati da sam se ovog leta baš ulenjila. Da li zbog gradske vreline koja je crpela svu moju energiju, ili pak zbog ispitnog roka o kome je nepotrebno govoriti opširnije jer to nije današnja tema!

Danas povlačimo linije. Tanke, deblje, diskretne ili dramatične. Sa krilcima ili bez? Na Vama je! Sa maksimalnom količinom koncentracije, kako bi ta malena ali ipak važna linija ispala savršena. U poslednjih nekoliko dana, imala sam priliku da se ,,poigram” sa L’oreal super liner gel intenza ajlajnerom.

Ovaj ajlajner obećava intenzivnu crtu, dramatičan izgled, 24 sata postojanosti, vodootpornu formulu koja se brzo suši, preciznu četkicu za lako nanošenje (koju dobijate u kutiji). Dalje napominju da je proizvod dermatološki testiran i da je siguran za osobe sa osetljivim očima ili sočivima.

2015-07-10 09.33.00 2015-07-10 09.36.06

Moram da priznam, ovaj ajlajner sam uzela iz čiste radoznalosti. Nisam mu verovala, ali kopkalo me je to što sam pročitala toliko dobrih utisaka i recenzija, čak ga je i moja drugarica nahvalila. I tako sam, nakon dugog merkanja, odlučila da ga isprobam i ja iako sam bila gotovo sigurna da nisam dovoljno vešta za ovu vrstu proizvoda. E pa, prevarila sam se! Ovaj ajlajner je, nakon samo jednog korišćenja, uspeo da se probije na prvo mesto u mojoj skromnoj kolekciji i sa tog mesta je izbio sve ajlajnere u olovci koje su mi do tada bili omiljeni. Ovaj proizvod ima savršenu teksturu sa kojom lako može da se radi. Brzo se suši, mat je, ne razmazuje se i ne mrda nigde pa čak i ako pustite po koju suzicu (meni se ovo dešava prilikom svakog šminkanja i oduševljena sam kako stoji na svom mestu). Veoma je dugotrajan. Nanosila sam ga četkicom koja se dobije u kutiji, rezultat je OK, ali smatram da bi ovaj ajlajner mogao još bolje da se nanese tanjom i preciznijom četkicom. Uz malo vežbe, možete postići onaj savršeni mačkasti izgled! Cena ajlajnera se kreće oko 1000 dinara i možete ga pronaći u Lily i DM drogerijama.

Iz ovog teksta nije teško zaključiti koliko sam prezadovoljna ovim proizvodom! Savršena linija, omiljeni crveni karmin i voila! Spremne za letnje besane noći!

M.

Advertisements

3 thoughts on “L’OREAL PARIS SUPER LINER GEL INTENZA

  1. Pingback: OMILJENA ŠMINKA 2015. | Mila Shine Bright

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s